nedelja, 11. april 2010

S.

Moj vd tast je zelo prijazen, simpatičen in na svoj način poseben gospod. Ne mara daril za rojstni dan. Stvari, ki si jih želi, si kupi sam. Najprej raziskuje, se posvetuje, potem se odloči. Če bi ga hotel v želji prehiteti, bi manjkala njegova pot do cilja in ne bi bil povsem zadovoljen... lahko si torej predstavljate, da je težko vsako leto razmišljati in razbijati si glavo z idejmi, kako bi ga človek vseeno lahko razveselil.
Ker pa si je moj tast pred par tedni (po tehtnem premisleku in po dodobra naštudiranih vseh detajlih, seveda) privoščil veselo investicijo in si kupil stanovanje z zelo lepim vrtom na Krku, sem poskušala izkoristiti njegovo svežo navdušenost in mu naredila tole pološčico, da bo lahko krasila njegov novi morski dom:Zraven sem priložila še mapico renderjev ureditve njegovega novega vrtička, katere sem vedela, da si zelo želi, pa nikoli ni upal prav direktno prositi za njih. Tole je eden izmed njih: In pa seveda še čestitko:Odziv je bil neverjetno pozitiven. Ploščica bo kmalu krasila novo stanovanje, jaz pa že počasi razmišljam - 'Kaj pa drugo leto?' :)

5 komentarjev:

Nataša pravi ...

Super darilo si mu pripravila. Si kar predstavljam, da si ga zelo razveselila. :)

Sonja pravi ...

Čudovita ploščica in čestitka :)
Najprej mi ni bilo jasno, kaj bi bili renderji, potem pa sem le pogledala sliko.. iii, kaj takega za lažjo predstavi bi pa marsikdo imel :) Verjamem, da je bil vesel kompletka.

Maja pravi ...

Hvala Nataša in Hvala Sonja. Ja, meni je beseda render tako domača, da sploh nisem pomislila, da je v bistvu precej specifična. Ampak glavno, da slika pove vse ;)

Marna pravi ...

Maja, kaj lepšega S. sploh ne bi mogel dobit! Prekrasno darilo si mu izdelala!!!

Maja pravi ...

Hvala tudi tebi, Marna... :)