sreda, 23. februar 2011

Čestitkanje

Že nekaj časa fotografija te čestitke čaka na objavo. Sofia je svoj tretji rojstni dan praznovala že konec novembra. Skupaj z darilom sem ji jo želela poslati na Nizozemsko, pa sem si premislila, kajti z njenimi starši smo v tistem času še preigravali možnost, da pridejo na obisk okrog božiča, zato sem se odločila darilo predati osebno. Pa so načrti splavali po vodi. Midva sva se podala v New York, oni so ostali doma. Nato smo se dogovarjali, da se vidimo januarja. Da pridemo mi k njim. Pa nam spet ni uspelo. Par dni nazaj, medtem, ko sem bila jaz z družino na smučanju, je malo Sofio z mamico in sestrico Freyo, obiskal moj brat. In ji predal moje darilce. Saj mi je bilo kar malo nerodno, ampak - nikoli ni prepozno za rojstnodnevna darilca in lepe želje, ali ne?Sredi februarja je praznoval tudi moj oče. Ker je zaprisežen zagovornik minimalizma in mu vsemogoči dekorativni elementi na mojih čestitkah niso preveč všeč in imava okrog tega neskončne borbe... hihihi... je tokrat zanj nastala enostavna čestitka. Pravi, da mu je všeč :)Jaz pa tudi priznam, da mi je efekt prozornega praha za embosiranje na srebrno odtisnjeni štampiljki zelo všeč, zato sem naredila še eno v tej tehniki...


Za teto. Skupaj s fimo ogrlico.

9 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Ta oblekica na obešalniku mi je blazno všeč, tako lepo si jo naredila in postavila na čestitko. Le kje si staknila te obešalnike? Pa ta za očeta je taka prava umetniška. Odlično delo.

Andreja L. pravi ...

Lepe so vse, sploh prva je čudovita!
Oblekica je carska :-))

Sonja pravi ...

Oblekica je čist nora, super ideja in res luštna izvedba.
tudi tale za očeta, čeprav minimalistična, prav dobro pride. Kje pa piše, da moramo vse ves čas delat do konca obloženo. Včasih je bolje, če se prilagodiš prejemnikom. In tako poskusiš kaj novega, drugačnega.. je bolj zabavno :)

Helena pravi ...

No, tudi mene je oblekica povsem očarala. Si bom fotko kar shranila in idejo kdaj uporabila (če lahko :)).
Pa tako lepo, mehko ime z globokim pomenom ima deklica.
Ostali dve, minimalistični sta mi tudi nadve všeč.

Marna pravi ...

Maja, vse voščilnice prekrasne ... Sofiino sem videla tudi v živo, in v živo še lepša!
Na minimalizem smo ob vsej poplavi dodatkov kar pozabili in mi je kar malo žal, ker ko hočem naredit kaj minimalističnega, se zraven kar neka rožica prilepi ali pa bunkica!
Tebi je uspelo!

Čarobna hišica pravi ...

Men je tud tale kilca luštna ... sej nč zato, če je prispela na cilj z zamudo ... ;o) ...

Maja pravi ...

Ja, oblekca je res nora, ampak mislim, da tudi mene tokrat potegne "očetov" minimalizem. Nora je, ta z mestom!

Simona pravi ...

Obe sta krasni.

Nataša pravi ...

Krasne čestitke, ampak ob oblekici sem pa kar zazijala, čudovita je.