nedelja, 7. november 2010

Hvala

Že nekaj časa je preteklo od najine poroke. Misli so se umirile, vtisi ustvarili. Še zadnji del "poročne papirnate četice", kot ga je simpatično poimenovala Marna je izdelan in razdeljen. Mislim in upam, da je do sedaj dosegel prav vse prejemnike. Oblikovno in barvno je seveda sledil vsem prejšnjim poročno papirnatim izdelkom. Najbolj pa sem se z zahvalo želela približati vabilu na poroko. 
Z manjšimi spremembami je ostala fronta enaka. Pikasto ozadje na vabilu se v zahvali spremeni v srčke, enemu traku se simbolično pridruži še drugi, inicialke zamenja 'hvala'... 
Notranjost je spet opremljena s sliko. Tokrat aktualno - poročno. Malo drugačno. Lepo. Delo najinih super fotografov Miloša in Nataše Horvat. Tekst zahvale sem sprintala na paus papir in ga le v enem delu zataknila za osnovo. Okrašen je s fotografijo hortenzije, ki je bila glavna cvetlica najine poroke, rdeče besedilo je bilo povsod enako, spodaj pa sva vsakemu svatu (oz. paru) napisala malo bolj osebno zahvalo. S končnim efektom sem bila precej zadovoljna.
Priče in starši so dobili zraven zahvale še majhno darilce - knjižno kazalo. 
Da bodo ob prebiranju kakšne dobre knjige tu in tam zajadrali s spomini malo nazaj, na tisti deževni, s čustvi nabit septembrski dan.


Ko sem v veliko škatlo z napism 'poroka' pospravila še zadnje papirnate spomine, sem bila kar malo žalostna... in hkrati srečna, ker sem zares imela popolno poroko. Hvala vsem, ki ste mi jo pomagali ustvariti!






6 komentarjev:

Hali pravi ...

Prekrasno in popolno res do samega zaključka. Lepo!

Nataša pravi ...

Se strinjam s hali ... popolno!

Marna pravi ...

Ja, res - POPOLNO!
Še bolj popolno pa je to, da sem si malo prej zaželela "If it be your will" od The Webbs Sisters in sem si tole objavo pogledala ob tej prečudoviti skladbi!
Maja, res si se zelo potrudila in odlično izpeljala vse skupaj!

Maja pravi ...

Hvala Hali, Nataša in Marna!
Marna - If it be your will je pa itak zakon :)

Simona pravi ...

Maja, super si vse tole pripravila in izpeljala, glavno pa je, da sta oba v svojem dnevu uživala. Pa kako Galu žarijo očke - neprecenljivo! Čestitke še 1x.

Sem pa še 1x občudovala vso dekoracijo in se ustavila pri svečkah z imenom - si tudi te sama delala?

Maja pravi ...

Suzi - HVALA!
Gal je užival še in še! Še sedaj ne morem verjet, da je, glede na to, da čez dan že dobro leto ne spi več, zdržal do dveh zjutraj in plesal, plesal, plesal... :)

Ja, tudi svečke z imenom sem sama naredila. So me kar precej namučila ta imena, ker nikjer nisem dobila majhnih svečnikov, ki bi bili popolnoma ravni, vsi so malo širši zgoraj in je bilo oblikovanje paus papirja, na katerega so naprintana imena, prava dogodivščina :)