petek, 31. december 2010

10/11


Ves december je odbrzel mimo mene. Prehitro. Preveč se je zgodilo. Nisem se uspela prav ustaviti, globoko zajeti zraka in vsrkati vase vseh podrobnosti. Počasi za nazaj sestavljam koščke. Ob fotografijah podoživljam krasno predbožično poročno potovanje v New York. Ko zaprem oči se prestavim tja. In ko jih odprem, sem vesela, da sem spet doma. S tistimi, ki so mi najpomembnejši. In tudi zato danes, ko se poslavljamo od leta 2010, tako uživam. Počasi. Doma, samo z mojima fantoma. Ker sta ves moj svet. In ker sem jima neskončno hvaležna. Za vse kar sta in za vse kar sem jaz zaradi njiju. 
In ko se bodo danes ob polnoči, med dvema trenutkoma v času, odprla vrata v novo leto, v nov svet, bom srečna. Neizmerno srečna, da sem tukaj. Da sem zdaj.

Želim vam, da bi bili srečni tudi vi. Ne le danes, ampak vse dni v prihajajočem letu. 
Naj bodo koraki vedno lahki, srce nasmejano in ljubezen naj riše poteze na vaš obraz.

Čarobno 2011!

6 komentarjev:

Sonja pravi ...

Maja, srečno tebi in tvojim ♥

Suzi pravi ...

Maja, lepo se imejte danes in lepo praznujte! Naj vam bo leto dvaenajst naklonjeno.

Andreja pravi ...

Srečno in vse dobro tudi tebi ter veliko ustvarjalnega navdiha za 365 dni :-))

Maja pravi ...

Hvala za čestitke!

Lepo si zapisala v tej objavi: ves svet imamo doma!

Uživajte v novem letu in imejte se radI!

Neža pravi ...

Maja, vse lepo želim tebi in tvojim, naj ti bo leto naklonjeno in obišči kak vsaj tako super koncert kot v lanskem letu ;)

Marna pravi ...

Maja, itak vem, da ste vsi skupaj uživali na zadnji dan v letu. V tem letu pa upam, da nam uspe preživet čimveč kvalitetnega časa skupaj ... v februarju nas čaka že en lep dopust, kajne! ;)