petek, 31. december 2010

10/11


Ves december je odbrzel mimo mene. Prehitro. Preveč se je zgodilo. Nisem se uspela prav ustaviti, globoko zajeti zraka in vsrkati vase vseh podrobnosti. Počasi za nazaj sestavljam koščke. Ob fotografijah podoživljam krasno predbožično poročno potovanje v New York. Ko zaprem oči se prestavim tja. In ko jih odprem, sem vesela, da sem spet doma. S tistimi, ki so mi najpomembnejši. In tudi zato danes, ko se poslavljamo od leta 2010, tako uživam. Počasi. Doma, samo z mojima fantoma. Ker sta ves moj svet. In ker sem jima neskončno hvaležna. Za vse kar sta in za vse kar sem jaz zaradi njiju. 
In ko se bodo danes ob polnoči, med dvema trenutkoma v času, odprla vrata v novo leto, v nov svet, bom srečna. Neizmerno srečna, da sem tukaj. Da sem zdaj.

Želim vam, da bi bili srečni tudi vi. Ne le danes, ampak vse dni v prihajajočem letu. 
Naj bodo koraki vedno lahki, srce nasmejano in ljubezen naj riše poteze na vaš obraz.

Čarobno 2011!

6 komentarjev:

Sonja pravi ...

Maja, srečno tebi in tvojim ♥

Simona pravi ...

Maja, lepo se imejte danes in lepo praznujte! Naj vam bo leto dvaenajst naklonjeno.

Maja pravi ...

Hvala za čestitke!

Lepo si zapisala v tej objavi: ves svet imamo doma!

Uživajte v novem letu in imejte se radI!

Neža pravi ...

Maja, vse lepo želim tebi in tvojim, naj ti bo leto naklonjeno in obišči kak vsaj tako super koncert kot v lanskem letu ;)

Marna pravi ...

Maja, itak vem, da ste vsi skupaj uživali na zadnji dan v letu. V tem letu pa upam, da nam uspe preživet čimveč kvalitetnega časa skupaj ... v februarju nas čaka že en lep dopust, kajne! ;)

Mizi Margueron pravi ...

Pozdravljeni, vsi gledalci na spletu, jaz sem Dragica Marčič, iz Ljubljane, Slovenija ... sem tu, da delim čudovito delo, opravljeno zame ... Po treh letih v zakonu z možem z dvema otrokoma se je moj mož začel čudno obnašati in se dogajati zunaj z drugimi ženskami in mi je pokazal hladno ljubezen, večkrat mi grozi, da me bo ločil, če si ga upam podvomiti o njegovi aferi z drugimi ženskami. Bil sem popolnoma opustošen in zmeden, dokler mi stari prijatelj ni sporočil o urivanju uroka. Internet, imenovan Dr igbinovia, ki ljudem, ki imajo težave v zvezi in zakonski zvezi, pomaga z ljubezenskimi uroki, sem sprva dvomil, če takšna stvar sploh obstaja, vendar sem se odločil, da poskusim, ko se obrnem nanj, pomagal mi je dati ljubezenski urok in v 48 urah se je moj mož vrnil k meni in se začel opravičevati, zdaj je nehal hoditi z drugimi ženskami in je z mano za dober in zares. Obrnite se na tega velikega ljubitelja ljubezenskega uroka, da se bo vaš odnos ali zakonska težava rešila danes, on tudi pozdravi HIV / AIDS, HEPATITIS, NIZKO SPERMNO ŠTEVILO, RAZLIČNE BOLEZE, FIBROIDNE BOLEZNICE, GONORHEO, FALLOPIAN TUBE, BREZPLAČNOST, HERPES. vse zahvaljujoč dr. Igbinovia vam lahko tudi pomaga, kontaktirajte ga neposredno, če potrebujete njegovo pomoč na EMAIL, doctorigbinovia93@gmail.com ga pokličite zdaj in WhatsApp kontaktno številko na WhatsApp +2348144480786 hvala, ker ste svoj čas preusmerili k meni .... ..